Chalet Valais

 

Chalet Valais is in januari 2018 gerenoveerd. De woning (65m2) heeft 2 grote slaapkamers, 1 badkamer, een gezellige ruime woonkamer met eethoek en open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een groot balkon met uitzicht over Fiesch en omgeving.

 

Onder de woning bevindt zich een souterrain/kelder. Deze is via de buitenkant van het chalet te bereiken en wordt als multifunctionele ruimte gebruikt. Er bevindt zich een extra vriezer, wasmachine en droogrek. Daarnaast staat er een voetbaltafel en er hangt een dartbord. Deze ruimte dient ook als berging. Hier kun je o.a. het tuinmeubilair en de berging vinden.

Woon-eetkamer

In de woonkamer staat er een hoekbank met hocker. Vanaf alle zitplekken kan er tv gekeken worden. Er is een Wii aanwezig en er liggen diverse gezelschapsspelen in de hocker. Het chalet beschikt over razendsnel internet (Wifi).

Er is een eettafel die uitgebreid kan worden tot 6 personen. De keuken is van alle benodigdheden voorzien.

Slaapkamers

Het chalet beschikt over 2 slaapkamers. In beide slaapkamers staat een twee persoonsbed (2 losse bedden). In één van deze kamers is er ook ruimte om een campingbedje te plaatsen (deze is in de woning aanwezig met extra matrasje). Beide slaapkamers hebben ruim voldoende eigen kastruimte.

 

Badkamer

De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Voor de handdoeken is er een handdoekradiator. In een spiegelkast kun je al je toiletspullen kwijt.